Ontdek je ideale woonplek.

De Residentiewijk in Mol is niet zomaar een woonwijk. De locatie biedt een uitzonderlijk kader waar natuur en historie elkaar harmonieus vinden. Een unieke gelegenheid om er kwaliteitsvol en eigentijds te wonen, helemaal volgens jouw wensen. 

“Als interieurarchitect konden de unieke charme van de wijk en de fraaie architectuur mij meteen bekoren.”

Prachtige ligging.

Deze zalige woonplek, rustig verscholen in de uitgestrekte Kempense bossen aan de Boeretang, wordt letterlijk en figuurlijk omarmd door het Kanaal Bocholt-Herentals en de Congovaart. Natuur waar je nooit op uitgekeken raakt!

Woon jij hier
binnenkort omgeven
door natuur en rust?

één
met de
natuur.

Hier woon je op een unieke en authentieke locatie met een rijke geschiedenis én één met de natuur. Niet verwonderlijk als je weet dat het landschap werd ontworpen door tuinarchitect René Pechère die ook de Brusselse Expo ‘58 mocht aanleggen. Genieten van een heerlijke wandeling in de bosrijke omgeving of even ontspannen aan het rustgevend water? Laat je betoveren door de overvloedige natuurpracht vlakbij je thuis.  

Faciliteiten binnen handbereik.

In de Residentiewijk zelf zijn heel wat handige faciliteiten aanwezig. Snel nog wat boodschappen doen of een wasje draaien? Dan komen de buurtwinkel en de wasserette ongetwijfeld goed van pas. Voor alle andere voorzieningen sta je in geen tijd in het centrum van Dessel of Mol waar je ook kan genieten van leuke restaurants en sfeervolle terrasjes.  

“Met twee tienerkinderen in huis zijn de diverse sportfaciliteiten vlakbij een absoluut pluspunt.” 

Ontspanning en (water)sport à volonté.

Sportief aangelegd of nood aan wat ontspanning? Met zoveel recreatiemogelijkheden in of vlakbij de Residentiewijk zal verveling hier niet snel toeslaan. Zo kan je zalig wandelen en fietsen in het bos of langs het water, maar ook veel sporten beoefenen zoals tennis, padel, voetbal, beachvolley en golf. En wat dacht je van een echt meer met een zandstrand en een speeltuin waar je heerlijk kan zwemmen en watersporten?   

Goede mobiliteit in alle richtingen.


Hoewel je omringd bent door rust en natuur, zijn alle gemakken en voorzieningen van de stad binnen handbereik. Zowel het centrum van Dessel als van Mol liggen op fietsafstand. Zo ervaar je het beste van twee werelden: de sereniteit van het platteland en de nabijheid van de stad met horeca, shops, scholen, treinstation en andere voorzieningen.